maanantai 27. helmikuuta 2017

Vuosikokouksessa esittelyssä

Matka kohti vaaleja jatkui sunnuntaina Keskustan Mäntsälän kunnallisjärjestön vuosikokouksessa. Kokous pidettiin paikallisen yläasteen, "Riihiksen" auditoriossa. Olin jo vähän haaveillut että pääsisimme samalla tutustumaan kouluun rakentuvaan uuteen osaan, mutta se oli valitettavasti suljettu koska työt ovat vielä kesken. Onneksi kuvamateriaalia on hyvin nähtävillä esim. kunnan sivuilla.



Miksi olin kokouksessa mukana? Siksi että siellä oli tarkoitus esitellä ehdokkaat ja käydä läpi Keskustan teemoja, joita haluamme paikallisesti viedä eteenpäin. Kävimme vilkasta keskustelua useankin aiheen ympärillä ja kaikki halukkaat pääsivät antamaan omat kommenttinsa ja näkemyksensä paikallisista asioista. Kokous venyi yli kolmetuntiseksi, sillä näiden kovasti kommentteja herättäneiden aiheiden lisäksi asialistalla oli toki myös normaalit vuosikokousasiat.

En edelleenkään ole puolueen jäsen, mutta mielenkiinnolla olen tutustunut Keskustan vaaliohjelmaan ja arvoihin ylipäänsä. Ja tietysti väkeen jota samoilla listoilla on ehdolla tai jo konkarina mukana. Uudet (ja jo tutut) ehdokkaat kuvattiin vielä yhteiskuvassa. Kaikki eivät tietysti olleet päässeet paikalle, mutta tässä muutamia meistä. Siellähän minäkin piilottelen keskirivillä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti